Retailerul Doraly a anunţat miercuri că a început să înregistreze în marketplace şi comercianţi, producători şi distribuitori care nu sunt chiriaşi ai parcului comercial Doraly Expo Market.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, şi-au listat deja produsele pe doraly.ro brand-ul de biciclete Pegas, Inter-Line Company – distribuitor de electronice şi jucării, DANTE Cosmetics, Gimex Solutions cu produse IT&C şi comerciantul de produse de curăţenie şi igienă Sanito, potrivit companiei.

”Facem eforturi continue pentru a veni în sprijinul cât mai multor business-uri care îşi propun să crească pe platforme online şi pentru a completa gama tradiţională produse. Prin urmare, am deschis platforma de e-commerce şi pentru afacerile care nu desfăşoară activitate în spaţiile noastre, chiar dacă asta înseamnă, pentru noi, investiţii suplimentare în facilităţi şi în procesul logistic. Rezultatele încep însă să se vadă: tot mai multe brand-uri aderă la principiile noastre de e-commerce şi vin cu produsele lor pe doraly.ro”, a declarat Alexandru Rusu, directorul general al Doraly.

Andrei Botescu, administratorul Pegas, consideră că listarea bicicletelor Pegas pe marketplace-ul doraly.ro a fost o mişcare firească.

”Listarea bicicletelor Pegas pe marketplace-ul doraly.ro a fost o mişcare firească, în contextul în care avem un plan de dezvoltare care implică extinderea brand-ului pe mai multe canale de distribuţie relevante. Facem eforturi continue pentru a veni cât mai aproape de clienţii noştri şi pentru a facilita procesul de achiziţie, iar noua platformă a Doraly răspunde nevoilor noastre”, a declarat Andrei Botescu.

Compania a anunţat că platforma dezvoltă şi serviciul de e-fulfillment, prin care comercianţii îşi pot depozita marfa în spaţiile Doraly, pentru a minimiza costurile de transport. Astfel, clientul final plăteşte un singur preţ de livrare, chiar dacă va comanda de la mai mulţi comercianţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.