Preşedintele american Donald Trump intenţionează să participe la forumul economic mondial de la Davos, care va avea loc în ianuarie, a declarat marţi o sursă apropiată situaţiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2019, Trump a fost nevoit să îşi anuleze planul de a participa la reuniunea anuală a liderilor economici mondiali, din cauza blocării activităţii guvernului, din lipsă de finanţare. Preşedintele a participat la forumul de la Davos în 2018.

Forumul Economic Mondial din staţiunea elveţială de ski Davos este programat să aibă loc în perioada 21024 ianuarie. Data exactă a participării lui Trump nu este clară.

Davos ar putea fi una dintre puţinele deplasări externe ale lui Trump din 2020. Preşedintele american se va concentra pe campania de realegere a sa la Casa Albă, în alegerile din 2020, iar consilierii săi nu se aşteaptă ca acesta să călătorească prea mult în străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.