Preşedintele Consiliului de Administraţie First Bank, Nicolae Dănilă, a anunţat joi plecarea din funcţie a lui Dominic Bruynseels, preşedinte executiv First Bank, începând cu 8 august 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 12 luni, First Bank a trecut printr-o serie de schimbări semnificative: repoziţionarea după achiziţia Piraeus Bank România, schimbarea identităţii de brand, procesul de dimensionare optimă a organizaţiei, achiziţia Bank Leumi România, precum şi o serie de schimbări interne şi de proiecte importante, ale căror rezultate se vor vedea în curând. Acum doresc să mă concentrez asupra unor proiecte personale importante, astfel încât voi părăsi actuala funcţie pentru a putea face acest lucru”, a declarat Dominic Bruynseels.

Fondul american de investitii J.C. Flowers & Co. a identificat şi desemnat succesorul pentru această funcţie. În acest moment, se află în desfăşurare procedurile interne şi externe specifice numirii oficiale şi preluării mandatului. Nominalizarea va fi anunţată în curând, după încheierea formalităţilor necesare.

”First Bank este un brand care se dezvoltă rapid şi vom continua să construim plecând de la premisele pozitive pe care le avem”, spune Nicolae Dănilă, preşedintele Consiliului de Administraţie First Bank.

Soţia lui Dominic Bruynseels, fostul consilier de stat Ramona Ioana Bruynseels, şi-a lansat candidatura la Preşedinţie la începutul lunii iulie.

First Bank operează prin intermediul a 59 de sucursale, cu 1200 de specialişti angajaţi şi are aproximativ 130.000 de clienţi activi.

J.C. Flowers este una dintre principalele firme din domeniul investiţiilor private, dedicată investiţiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondată în 1998, firma a investit peste 15 miliarde de dolari în 52 de companii de portofoliu din 17 ţări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, printre care se numără domeniul bancar, asigurări şi reasigurări, firme de valori mobiliare, servicii financiare specializate şi servicii de management al activelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.