Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a propus joi premierului numirea a doi vicepreşedinţi la ANAF, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro. Unul dintre posturile de vicepreşedinte ANAF este acum ocupat de Sandu Costea, care va fi revocat. De asemenea, în cărţi este şi numirea unui nou preşedinte la Vamă, dar în acest caz discuţiile ar mai putea continua, în timp ce surse guvernamentale afirmă că urmează schimbarea şi la Vamă, chiar de azi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi noi vicepreşedinţi ANAF, conform informaţiilor Profit.ro, vor fi Ionescu Gabriela Florentina şi Drăghici Alexandru, ambii funcţionari cu carieră îndelungată în administraţia fiscală, conform Profit.ro.

 Propunerile ministrului sunt aşteptate la cabinetul premierului Marcel Ciolacu pentru a fi aprobate.

Ministrul Finanţelor Publice, Marcel Boloş, a anunţat miercuri seară că în zilele următoare va face propuneri pentru schimbarea unor persoane din funcţii de conducere din cadrul ANAF şi Autorităţii Vamale Române. ”Nu există ANAF şi Autoritatea Vamală cu conducere lipsită de performanţă”, subliniază ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.