Societatea pentru Servicii de Mentenanţă a Reţelei Electrice de Transport “SMART” SA are capacitatea de a asigura, în colaborare cu Transelectrica, continuitatea funcţionării reţelei naţionale de transport al energiei electrice, dă asigurări directorul heneral al societăţii, Florin Melciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”SMART-SA, într-o excelentă colaborare cu Transelectrica SA are capacitatea de a asigura continuitatea funcţionării reţelei naţionale de transport a energiei electrice”, afirmă Florn Melciu.
 
Directorul General al Societăţii pentru Servicii de Mentenanţă a Reţelei Electrice de Transport “SMART”-SA dă asigurări că societatea este pregătită pentru a face faţă situaţie actuale, în acest sens luând toate măsurile legale.
Măsurile vizează atât protecţia propriilor angajaţi,  cât şi asigurarea în condiţii de performanţă a activităţii de mentenanţă a sistemului energetic naţional.  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.