Directorul Metrorex Gabriel Mocanu a renunţat, vineri, la mandat, iar Consiliul de Administraţie al companiei a luat act de decizia sa. Interimar, funcţia va fi ocupată de Mariana Miclăuş care a mai condus în perioada noiembrie 2019 – iulie 2020, fiind înlocuită atunci cu Mocanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul Metrorex,Gabriel Mocanu, a renunţat, vineri la mandate.

”Consiliul de Administraţie al Metrorex a luat act de renunţarea la mandat înaintată de domnul Gabriel Mocanu. Atribuţiile sale vor fi preluate pentru o scurtă perioada de doamna Mariana Miclăuş, până la desemnarea unui nou director general cu contract de mandat provizoriu”, a transmis MInisterul Transporturilor.

La începutul lunii iulie 2020, Mocanu a înlocuit-o din funcţie pe Miclăuş, ministrul Transporturilor de atunci Lucian Bode explicând că schimbarea s-a produs din cauza întârzierilor la Magistrala 5 Râul Doamnei – Eroilor.

Miclăuş a mai condus compania în perioada noiembrie 2019 – iulie 2020.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.