Directorul general al Amazon.com, Jeff Bezos, cumpără o participaţie la startupul britanic Beacon, expeditor digital de mărfuri, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beacon a anunţat duminică că a atras peste 15 milioane de dolari într-o operaţiune de strângere de fonduri de serie A, de la investitori, intre care se află Bezos şi firma de investiţii 8VC.

Startupul, înfiinţat  în urmă cu doi ani de doi foşti directori ai Uber Technologies, este deja susţinut de fondatorii Uber Travis Kalanick şi Garrett Camp, împreună cu fostul CEO al Google Eric Schmidt.

Beacon este, de asemenea, o firmă de finanţare a lanţurilor de aprovizionare, care oferă date în timp real legate de livrarea de mărfuri şi informaţii referitoare la costurile de transport la nivel global.

”Odată cu digitalizarea accelerată la nivel global, ca urmare a COVID-19, credem că viitorul transportatorilor tradiţionali de mărfuri este mai precar ca niciodată”, a declarat CEO-ul Fraser Robinson într-o declaraţie.

Beacon, ale cărui servicii de logistică includ livrări de mărfuri prin transporturi maritime, aeriene şi rutiere, a afirmat că fondurile strânse vor fi investite în angajări, tehnologie şi extindere pe piaţă.

Amazon nu a răspuns imediat solicitării de comentarii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.