„Circulaţia pe DEx16 (Oradea- A3) se deschide luna aceasta (martie 2024)! Pe cei 18,96 de km lucrările au ajuns la 96%. Proiectul cu o valoare de 545,9 milioane de lei,(fără TVA, finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile, a fost construit în termenul contractual”, a scris Cristian Pistol, luni pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
„Circulaţia pe DEx
16 (Oradea- A3) se deschide luna aceasta (martie 2024)! Pe cei 18,96 de km lucrările au ajuns la 96%. Proiectul cu o valoare de 545,9 milioane de lei (fără TVA), finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile, a fost construit în termenul contractual”, a scris Cristian Pistol, luni pe Facebook.
 
Şi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, luni pe TikTok, că se deschide în scurt timp, drumul de legătură Centura Oradea (Giraţie Calea Sîntrandrei) - Autostrada A3 (Biharia).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.