Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, luni, că Asocierea NUROL INŞAAT VE TICARET (lider) - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET a fost din nou desemnată câştigătoare pentru Lotul 3 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău. Asocierea a mai cîştiga licitaţia în urmă cu un an, dar procedura a fost contestată. De altfel, licitaţia a fost deja contestată de 4 ori până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Asocierea de constructori turci NUROL INŞAAT VE TICARET (lider) - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET a fost desemnată din nou câştigătoarea contractului pentru construcţia lotului 3 al AUTOSTRĂZII PLOIEŞTI-BUZĂU! În cazul semnării contractului, asocierea va avea la dispoziţie 20 de luni si 1,09 miliarde de lei, fără TVA pentru a finaliza lucrările pe cei 13,9 km ai lotului cuprins între localitatea Pietroasele şi Municipiul Buzău”, anunţă, luni, Cristian Pistol.

Potrivit acestuia, în cadrul contractului finanţat prin PNRR, Asocierea va construi inclusiv 8 poduri şi un pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.260 m.

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire. Licitaţia pentru acest lot al A7 a fost lansată în septembrie 2021, dar rezultatul ei a fost contestat de 4 ori”, a mai transmis directorul general al CNAIR.

Acesta precizează că Asocierea NUROL INŞAAT VE TICARET - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET a mai fost desemnată căştigătoarea acestui contract în urmă cu un an (27 octombrie 2022), dar rezultatul a fost de asemenea contestat.

”Ca urmare a multiplelor contestaţii, Lotul Pietrosele-Municipiul Buzău este ultimul lot al A7 pe care nu au început lucrările din cauză că până acum nu a putut fi semnat contractul”, a mai transmis Pistol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.