Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunţă, luni, că circulaţia pe Pasajul Drajna va fi deschis marţi, de la ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deschidem Pasajul Drajna, mâine, începând cu ora 10:00! Lucrările pe cei 2,7 km ai acestui pasaj au durat cu  aproximativ două luni mai puţin decât era prevăzut în contract”, a scris, luni, pe Facebook, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR afirmă că, odată cu deschiderea circulaţiei pe Pasajul Drajna, se elimină blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina.

”În perioada sezonului estival creşte inclusiv frecvenţa trenurilor spre litoral, motiv pentru care se stătea în coadă la barieră perioade lungi de timp. Construcţia pasajului de la Drajna (judeţul Călăraşi) de pe DN 21 a fost finanţată din bani europeni (POIM) şi reprezintă prima etapă din drumul Transregio Brăila – Slobozia – Călăraşi – Chiciu”, a mai transmis directorul CNAIR.

În 4 mai, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţa că în această lună va fi deschisă circulaţia pe Pasajul Drajna, lucrările urmând să fie încheiate mai repede decât prevedea contractul.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.