Direcţia de drumuri judeţene Caraş-Severin a cumpărat servicii de deszăpezire de la patru firme, în valoare de 10,367 milioane de lei (2,25 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firmele care au câştigat contracte sunt AMM Construct 2015 din Timişoara, Ardelean Company Nord Vest din Baia Mare, CLR Denis Montaj din Reşiţa şi Tudor Alin din localitatea Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin.

Numărul de oferte primite, în cadrul licitaţiei, a fost de cinci, toate fiind declarate admisibile.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar contractele nu vor putea fi subcontractate, potrivit anunţului.

În luna august, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a semnat cu Cefin Trucks contracte de furnizare a 103 autobasculante noi, cu configuraţie 6x4, dotate cu lamă pentru zapadă şi răspanditor de materiale antiderapante. Valoarea totală a contractului este de 9,8 milioane de euro şi include un pachet de servicii care urmează să se deruleze pe parcursul a doi ani.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.