Compania de telefonie mobilă Digi Mobil, al patrulea jucător de pe piaţa românească, a anunţat, luni, că măreşte de până la două ori traficul de date mobile în reţeaua 3G la mai multe categorii de abonamente începând cu 1 iunie, fără costuri suplimentare pentru clienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Digi Mobil şi-a extins baza de clienţi printr-o politică agresivă în ultimii ani, de oferte de abonamente la preţuri mici.

"Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv şi de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare creştere a volumului de trafic la viteză maximă, de la 5 GBytes/lună la 10 GBytes/lună. În acelaşi timp, abonaţii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 şi Avantaj 3 vor beneficia de o creştere de până la 2 GB, ajungând astfel la trafic lunar de date mobile inclus de până la 5 GBytes", a anunţat compania. 

Clienţii care au abonamente la Digi Mobil pot naviga pe internet şi după terminarea traficului inclus în abonament, fără costuri suplimentare, însă la viteze mai scăzute. 

Potrivit ultimelor date publicate de companie, pachetul de servicii Optim Nelimitat a atras un milion de clienţi în ultimii doi ani, iar serviciul de internet mobil are peste 2,4 milioane de utilizatori. Digi Mobil a atras în jur de 800.000 de clienţi de la concurenţi, care şi-au portat numerele. 

Odată cu numărul de clienţi a crescut puternic şi traficul de date în reţeaua Digi Mobil. Potrivit reprezentanţilor companiei, traficul total de date mobile a ajuns în luna martie la 2,8 milioane de Gbytes, în timp ce traficul lunar de internet şi date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes.

RCS&RDS are un acord de roaming naţional cu concurentul Vodafone, până la 31 martie 2017, prin care clienţii Digi care se află într-o zonă în care reţeaua companiei nu are acoperire sunt preluaţi în reţeaua Vodafone.

De la 1 aprilie, clienţii Digi Mobil plătesc pentru traficul de date în roaming naţional, după ce anterior serviciul a fost gratuit.

În zonele în care are acoperire, Digi Mobil poate asigura serviciile pentru clienţi fără a mai apela la roaming naţional.

Recent, compania de telefonie mobilă a anunţat că a ajuns la o rată de acoperire de 94% din populaţia ţării prin reţeaua proprie, după un avans cu 10% în perioada 2015-2016.

Digi Mobil are cea mai bună acoperire în zona Capitalei, cea mai dezvoltată din ţară, şi unde gradul de acoperire depăşeşte 98% din suprafaţa Bucureştiului şi a judeţului Ilfov, a anunţat compania. Totodată, reţeaua 4G are o acoperire de 89% în Bucureşti şi 30% în Ilfov.

Digi Mobil, parte a grupului RCS&RDS, este al patrulea operator de telefonie mobilă din punct de vedere al acoperirii şi al numărului de clienţi, după Orange, Vodafone şi Telekom.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.