Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunţat joi că a încheiat antecontractul pentru achiziţia unui teren cu o suprafaţă de 25.350 mp situat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din Bucureşti, unde va construi un nou proiect imobiliar, One High District, care va cuprinde atât unităţi rezidenţiale, cât şi spaţii comerciale, valoarea totală a tranzacţiei fiind de 20,64 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa real estate din România, a mai anunţat recent încheierea tranzacţiei prin care a achiziţionat de la o companie din cadrul Ţiriac Group un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei, valoarea tranzacţiei ridicându-se la 15 milioane de euro.

"Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa imobiliară din România, anunţă încheierea antecontractului pentru achiziţia unui teren cu o suprafaţă de 25.350 mp situat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din Bucureşti, respectiv pentru achiziţia unei cote indivize de ½ dintr-un teren în suprafaţă de 3.651 mp, având destinaţia de drum de acces, valoarea totală a tranzacţiei fiind de 20.645.100 euro (o parte din preţ se plăteşte la obţinerea autorizaţiei de construire şi semnarea contractului final de schimb şi restul în apartamente şi parcări aferente, la finalizarea proiectului ce urmează să fie dezvoltat pe respectivul teren). Pentru acest teren a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, care permite dezvoltarea unui proiect imobiliar cu o suprafaţă construită (suprastructură) de aproximativ 95.000 mp.

Compania intenţionează să dezvolte pe noul teren achiziţionat un nou proiect imobiliar, One High District, care va cuprinde atât unităţi rezidenţiale, cât şi spaţii comerciale, precum şi o serie de facilităţi precum gym şi piscină, restaurante, market, cafenele, spaţii verzi pentru relaxare.

Localizat în sectorul 2, pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a autostrăzii A3, terenul oferă acces rapid către cartierul Floreasca, mall-ul Promenada.

"Tranzacţia reprezintă o nouă etapă în strategia grupului de a investi în oportunităţi de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureştiului", anunţă compania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.