Dezvoltatorul imobiliar Millstone Developments a anunţat miercuri că a obţinut autorizaţia de construcţie pentru un proiect rezidenţial în Capitală. Proiectul exclusivist de doar 24 de apartamente va necesita o investiţie de peste 8 milioane de euro, iar lucrările sunt programate pentru al doilea trimestru din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dezvoltatorul imobiliar Millstone Developments anunţă obţinerea autorizaţiei de construcţie pentru proiectul rezidenţial din strada Sfinţii Voievozi. Proiectul exclusivist de doar 24 de apartamente va necesita o investiţie de peste 8 milioane de euro, iar lucrările sunt programate pentru trimestrul 2 2022", informează compania.

Designul clădirii este în acord cu zona istorică, precizează dezvoltatorul. Proiectul va avea 24 de apartamente, cu 3 şi 4 camere, precum şi duplexuri de 3 şi 4 camere, deservite de 35 de locuri de parcare.

“Sfinţii Voievozi este un proiect în care avem foarte mare încredere, datorită locaţiei, arhitecturii şi construcţiei. Este dedicat celor care înţeleg că investesc nu doar pentru ei, ci şi pentru generaţiile următoare, care ştiu că peisajul Capitalei nu se va mai schimba radical în aceste zone protejate”, spune Horia Chioseaua, managing director Millstone Developments.

Proiectul va beneficia de pre-certificarea Green Homes, iar apartamentele vor avea o suită largă de echipamente smart homes.

“Suntem strâns legaţi de centrul Capitalei, de poveştile străzilor şi clădirilor sale, de potenţialul acestei zone pentru o comunitate modernă. Fiecare dintre zonele pe care le-am ales nu va mai suferi modificări esenţiale, astfel că punctele istorice de interes vor rămâne aceleaşi şi în următoarele sute de ani. Sunt fragmente de istorie a Capitalei, locuri de promenadă, monumente de cultură care vor inspira multe generaţii de acum înainte”, adaugă Horia Chioseaua.

La baza proiectului a stat un amplu studiu istorico-arhitectural care a definit semnificaţia culturală a imobilului aflat în această zonă cu grad de protecţie maxim. Strada este evidenţiată în planul oraşului încă din 1846, luându-şi numele de la biserica Sf. Voievozi, construită după planurile lui P. Petricu. Zona a fost în mod constant dedicată locuinţelor de lux-reşedinţe pentru marile familii locale, construcţiile aflându-se sub semnătura celor mai apreciaţi arhitecţi ai timpurilor.

Millstone Developments se axează pe zona centrală a Capitalei şi investeşte în proiecte boutique, care completează peisajul urban al zonelor protejate în care se află. În prezent se află în plin proces de construcţie pentru un imobil rezidenţial boutique, în strada Virgiliu 21-23, dar şi în etapa de planificare a unei alte dezvoltări similare în zona Piaţa Universităţii – Biserica Armenească.

Compania a fost fondată în 2016 de Johan Rogiers şi Horia Chioseaua şi realizează proiecte rezidenţiale şi de office.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.