Anchor Grup, unul dintre cei mai mari dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, lansează Select Residences, cel mai nou complex rezidenţial premium din portofoliul companiei, în urma unei investiţii planificate de 40 milioane de euro. Proiectul aflat în sectorul 3 al Capitalei va include 347 de apartamente şi se estimează că va fi livrat în a doua parte a anului 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Anchor Grup, dezvoltator în domeniul imobiliar din România, lansează Select Residences, cel mai nou Complex rezidenţial premium din portofoliul Companiei, în urma unei investiţii planificate de 40 milioane de euro. Aproximativ jumătate din valoarea investiţiei este acoperită printr-o finanţare oferită de către Libra Internet Bank, banca parteneră în dezvoltarea proiectului. Situat pe Calea Dudeşti Nr. 186 – zona Dristor/Vitan - Select Residences va include 347 de apartamente - studiouri, două şi trei camere şi duplexuri - având suprafeţe cuprinse între 63 şi 246 mp construiţi şi terase de până la 37 mp”, anunţă dezvoltatorul.

Anchor Grup a demarat deja construcţia proiectului Select Residences aflat lângă InCity Residences şi estimează că acesta va fi livrat în a doua parte a anului 2024.

"Am avut o experienţă de succes cu dezvoltarea InCity Residences şi Pallady Towers, aşa că am ales să continuăm să investim în segmentul rezidenţial, care are un mare potenţial, în condiţiile în care numărul locuinţelor livrate, dar şi al celor vândute în Capitală este pe un trend ascendent în ultimii ani. Complexul Select Residences este destinat profesioniştilor care lucrează în corporaţii sau au propriile afaceri şi care apreciază conceptele urbane premium, precum şi familiilor active”, declară Affan Yildirim, director general, membru în Consiliul de Administraţie al Anchor Grup şi membru al Consiliului de Administraţie al Shopping MallDova.

Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 8.500 mp de teren şi va avea aproximativ 47.000 mp construiţi, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălţime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spaţii verzi, precum şi o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

"Locuinţele pe care le vom construi reprezintă, de asemenea, o oportunitate de investiţie. Conceptul rezidenţial pe care îl vom crea oferă viitorilor locatari multiple opţiuni de partiţionare, de la studiouri, la două şi trei camere, până la duplexuri. De exemplu, apartamentele cu două camere vor oferi numeroase variante de compartimentare, fiind disponibile mai multe configurări - există apartamente mai spaţioase destinate familiilor cu mai mulţi membri, dar şi altele mai reduse ca suprafaţă, potrivite pentru investiţii", adaugă Affan Yildirim.

Select Residences oferă tipuri variate de unităţi locative, care îndeplinesc preferinţe şi nevoi diverse de spaţiu şi buget. Garsonierele au suprafeţe cuprinse între 63 şi 80 mp construiţi. Apartamentele cu două camere au suprafeţe cuprinse între 72 şi 115 mp construiţi. Apartamentele cu trei camere au suprafeţe cuprinse între 115 şi 125 mp construiţi. Duplexurile au suprafeţe cuprinse între 150 şi 246 mp construiţi.  

În ceea ce priveşte modalităţile de plată, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finanţare bancară, pentru ambele fiind necesară plata unui avans cuprins între 15% şi 25%, iar restul de preţ urmând să fie achitat la livrare.   

Anchor Grup este o Companie cu o experienţă de 25 de ani pe piaţa imobiliară din România. Portofoliul rezidenţial al Companiei cuprinde trei proiecte - InCity Residences cu 502 de apartamente, Pallady Towers cu 204 de apartamente şi Select Residences cu 347 de apartamente.

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală, Anchor Grup şi-a început activitatea în România acum 25 de ani. De atunci şi până în prezent, investiţia companiei a depăşit 500 de milioane de euro. Portofoliul său include o componentă de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, Bucureşti Mall - Vitan, urmat de Plaza România.

Investiţiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează şi sectorul rezidenţial. Acestea au început cu InCity Residences, care include 502 de apartamente în patru blocuri. Cel de-al doilea proiect rezidenţial finalizat este Pallady Towers, cu 204 de apartamente în două clădiri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Select Residences – cu 347 de apartamente aflate în trei imobile - este proiectul în dezvoltare al Companiei, pe acest segment.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza Offices, Plaza România Offices şi, respectiv, Metropol Plaza Offices, care se află încă în lucru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.