Deloitte a anunţat miercuri că a deschis Centrul de Inteligenţă Cibernetică în Ungaria, ce va oferi servicii în 18 ţări din cadrul Europei Centrale şi de Est, inclusiv în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest nou centru este înfiinţat pe fondul creşterii ameninţărilor cibernetice, în cadrul unei culturi cibernetice care evoluează mai repede decât securitatea cibernetică. Centrul de Inteligenţă Cibernetică este localizat în Ungaria şi oferă sprijin clienţilor din toate industriile, cu o atenţie deosebită asupra industriei de servicii financiare, expusă mai mult riscurilor din prezent”, arată un comunicat.

Noul Centru de Inteligenţă Cibernetică este anunţat în timpul întâlnirii Deloitte Community of Practice 2017, ce se desfăşoară în Bucureşti, în intervalul 30 august – 1 septembrie, întâlnire ce reuneşte aproximativ o sută de practicieni din firmele membre Deloitte, regiunea EMEA.  

“România a oferit mereu experţi deosebit de competenţi în securitate cibernetică, ce au dobândit recunoaştere internaţională, iar eu sunt extrem de încântat de faptul că biroul nostru este parte esenţială a acestei comunităţi”, spune Andrei Ionescu, reprezentant al Deloitte Romania, ce conduce practica de securitate cibernetică.

Reţeaua globală a Centrelor de Inteligenţă Cibernetică, care numără peste 50.000 de specialişti, operează pentru a oferi soluţii de securitate pe deplin adaptabile clienţilor, inclusiv servicii de monitorizare avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor şi ameninţărilor, managementul riscurilor şi ameninţărilor, precum şi planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune.

Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenţia şi detectarea atacurilor cibernetice, la reacţii în caz de atacuri cibernetice şi managementul incidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.