Şeful Cancelariei prim-ministrului Ionel Dancă a anunţat că Ministerul Economiei a iniţiat o hotărâre de Guvern prin care vor fi acoperite pierderile suferite de Complexul energetic Hunedoara din cauza inundaţiilor. Ajutorul prevăzut din Fondul de rezervă al Executivului ajunge la 7,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot de la Ministerul Economiei a fost iniţiată o hotărâre de Guvern pentru acoperirea pierderilor suferite de Complexul energetic Hunedoara, ca urmare a calamităţilor înregistrate provocate de inundaţii şi pentru realizarea lucrărilor necesare pentru repararea efectelor acestor inundaţii. Vorbim despre un ajutor în valoare de 7,2 milioane de lei de la Fondul de rezervă al Guvernului”, a explicat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de luni a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.