Compania aeriană HiSky şi Aeroportul Internaţional Iaşi a anunţat joi lansarea rutei Iaşi-Istanbul, începând cu data de 19 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zborurile de la Iaşi spre Turcia vor fi operate cu două frecvenţe pe săptămână, marţi şi sâmbătă.

Potrivit aeroportului Iaşi, biletele pentru noua destinaţie sunt puse în vânzare în sistemul de rezervări online al companiei aeriene, iar tarifele pornesc de la 59.99€/segment de zbor.

"Lansarea cursei Iaşi-Istanbul este o veste extraordinară. Prin această rută suntem cu adevărat conectaţi cu întreaga lume. Oricine va dori să călătorească de pe Aeroportul Iaşi spre hub-ul din Istanbul va avea posibilitatea să ajungă în America de Nord, Asia ori Australia. În plus, Istanbul este cel mai mare oraş din lume, ce se întinde pe două continente, acest lucru asigurându-i o poziţionare strategică importantă atât din punct de vedere comercial, cât şi din punct de vedere turistic, iar asta ne ajută şi pe noi, ca regiune, foarte mult", a declarat directorul provizoriu al Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.