CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din din Europa Centrală şi de Est, a anunţat miercuri că îşi continuă planul de expansiune în România şi că va deschide un nou parc logistic în nordul Bucureştiului, CTPark Bucharest Nord, o investiţie de 65 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est, îşi continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou parc logistic în nordul Bucureştiului – CTPark Bucharest North. Parcul este situat în Ştefăneşti, judeţul Ilfov, are o suprafaţă totală de 21 ha cu o deschidere largă şi acces facil la şoseaua de centură a Bucureştiului, în apropiere de Autostrada A3”, a informat dezvoltatorul.

Investiţia totală în noul parc logistic se ridică la 65 de milioane de euro.

CTPark Bucharest North va avea un spaţiu operaţional de 100.000 metri pătraţi pentru care compania a obţinut autorizaţia de construcţie, iar lucrările sunt deja începute.

Primii 20.000 mp vor fi gata pentru a putea a fi folosiţi de către primul client în toamna acestui an, iar restul parcului va fi dezvoltat în etape până la sfârşitul anului 2021.

„Cu cei 20.000 mp ce vor fi gata în noiembrie şi cu cei 80.000 mp închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiţia noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureştiului”, spune Ana Dumitrache, country manager CTP.

Primul client al CTPark Bucharest North este DSV Group, un furnizor global de transport şi logistică şi un partener pe termen lung al CTP. Cei 10.000 mp închiriaţi de către DSV Group au fost construiţi în funcţie de nevoile grupului, 100% personalizat şi adapat la cerinţele solicitate, urmând să fie gata în această toamnă.

CTPark Bucharest North are planificate cinci faze de construcţie.

Lucrările de construcţie au început în martie 2020. primii 20.000 mp vor fi finalizaţi în această toamnă, următorii 20,000 mp vor fi gata în primul trimestru din 2021.

Parcul urmează să fie finalizat în cursul anului 2021.

CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale cu sediul central în Olanda, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est. CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 5,8 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 96 de puncte strategice aflate în şapte ţări.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 1.250.000 mp suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda, Ineu şi Salonta.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.