Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, miercuri, că grecii de la Aktor au început montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 şi A1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aktor a început astăzi montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 şi A1. În acest moment sunt lansate cele 3 tabliere ale deschiderii 3 (pe calea 1) a pasajului situat pe lotul 3 al A0 Sud. Mâine, constructorul grec continuă montarea tablierului metalic pe deschiderea 3 de pe calea 2”, anunţă, miercuri, Cristian Pistol.

Directorul general al CNAIR anunţă că săptămâna viitoare vor fi montate şi grinzile pe deschiderea 1 (ambele căi) ale acestui pasaj.

”Deocamdată operaţiunile pentru montarea acestor grinzi nu presupun închiderea circulaţiei pe A1. În paralel se lucrează la finalizarea devierilor de pe A1 astfel încât să poată fi începută montarea grinzilor pe deschiderea centrală a acestui pasaj aflat pe A0 între localităţile Ciorogârla şi Joiţa”, a mai transmis Pistol.

Potrivit acestuia, constructorul îşi menţine angajamentul de a deschide a circulaţia între A1 şi Bragadiru (joncţiunea cu lotul 2) în luna august anul acesta.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.