În contradicţie cu performanţa mult peste aşteptări de până acum, Disney+ a ajuns să se confrunte cu o primă provocare privind creşterea numărului de abonaţi, care se manifestă deja în Statele Unite şi Canada.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Performanţa Disney+ a scăzut extrem de mult în ultimele luni în America de Nord. De la 37 de milioane de abonaţi în februarie, serviciul de streaming al Disney a crescut până la începutul lunii iulie cu doar un milion de abonaţi.

Scăderea performanţei s-a produs după ce, în martie, Disney+ a crescut preţul abonamentului de la 7 la 8 dolari pe lună.

Acum, Disney+ numără peste 110 milioane de utilizatori la nivel global, o creştere uşoară faţă de cele 103,6 milioane de abonaţi raportaţi la finele primului trimestru al anului.

Cele mai importante creşteri au loc, în special, în India şi America Latină. Doar în India, Disney+ are 38 de milioane de abonaţi, cât Statele Unite şi Canada la un loc.

Disney+ încă este disponibil într-un număr limitat de ţări, o extindere europeană fiind aşteptată până la sfârşitul acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.