Interesul pasagerilor pentru rutele operate de pe Aeroportul Internaţional Sibiu a crescut cu peste 60 la sută în primele patru luni ale anului, faţă de perioada similară a anului trecut, înregistrându-se peste 137.000 de pasageri pe cursele internaţionale regulate, au anunţat, vineri, reprezentanţii aeroportului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu, în lunile ianuarie, februarie, martie şi aprilie ale anului 2017 au fost înregistraţi un număr total de 137.612 pasageri transportaţi pe curse internaţionale regulate, cu o creştere de 61 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat 85.453 pasageri.

"Trendul ascendent a debutat încă de la începutul anului şi s-a menţinut până la sfârşitul lunii aprilie”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, în luna ianuarie, creşterea înregistrată a fost de 73 la sută, în februarie 59 la sută, în martie 58 la sută, iar în aprilie 56 la sută faţă de aceleaşi perioade ale anului 2016.

În prezent, Aeroportul Internaţional Sibiu conectează direct municipiul cu oraşe din Spania – Madrid, Italia – Milano, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra şi în sezonul de vară cu Turcia – Antalya, cursă charter.

În topul destinaţiilor care au atras cei mai mulţi pasageri din regiune, în intervalul ianuarie - aprilie 2017, se află München, Londra şi Stuttgart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.