Apple anunţă că în conturile de economii lansate în urmă cu câteva luni utilizatorii au depus deja peste 10 miliarde de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna aprilie, împreună cu Goldman Sachs, Apple lansa conturile de economii Apple Card Saving, care ofereau şi oferă în continuare un randament anual de 4,15%, mult peste medie.

Dobânda avantajoasă se pare că a atras un mare număr de clienţi, deşi serviciul este disponibil, deocamdată, doar în Statele Unite. Valoarea totală a depunerilor în aceste conturi a trecut de 10 miliarde de dolari, anunţă Apple.

Compania americană mai spune şi că 97% dintre clienţi au ales să depoziteze automat în contul de economii banii din Daily Cash, serviciul de cashback ataşat la Apple Card.

În mod automat, toate plăţile făcute cu Apple Card atrag un cashback care oscilează între 1% şi 3%.

În mai puţin de patru luni de când a lansat contul de economii, Apple a ajuns să se claseze în jurul locului 140 în topul băncilor americane după depozite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.