Contul de Facebook al Ministerului Finanţelor a fost atacat, marţi, iar fotografia de copertă a fost modificată, fiind postate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am revenit!!!! Noi, adevăraţii administratori ai paginii oficiale de Facebook a Ministerului Finanţelor! Ştim, ştim, dezamăgirea e mare că maşinile nu au fost ale noastre, nici de luat nici de dat de Valentine's Day”, au scris, marţi, reprezentanţii Ministerului Finanţelor pe Facebook.

Anterior, fotografia de copertă a contului oficial al ministerului fusese schimbată, fiind postate două autoturisme.

”Vrem să mulţumim colegilor de la Guvernul României care ne-au ajutat să remediem problema cât mai repede şi celor de la META care şi-au pus toate motoarele în mişcare să ne reintrăm în drepturi (...) takeover-urile nu amuză pe nimeni, mai ales când vorbim de paginile instituţionale! Sperăm să nu ne mai petrecem prea curând zilele de muncă aşa cum am făcut-o astăzi”, au mai transmis oficialii ministerului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.