Garda de Mediu a demarat un control, după ce a fost semnalată prezenţa prafului pe şantierul unor străzi din Bacău, iar firma care realizează lucrarea este obligată să ia măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Garda de Mediu Bacău s-a autosesizat din nou în seara zilei de 10.10.2023 de reapariţia disconfortului provocat de praful antrenat de la lucrările care se efectuează la carosabilul din intersecţia Străzii Narciselor cu Calea Republicii (zona Narcisa). Astfel, în această dimineaţă Garda de Mediu Bacău a demarat un control la operatorul economic care efectuează aceste lucrări”, a transmis, miercuri, Garda de Mediuc Bacău, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că s-au dispus măsuri urgente pentru limitarea degajărilor de praf.

”S-a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău monitorizarea calităţii aerului înconjurător din zonă prin recoltarea de probe de aer pentru determinarea concentraţiei de pulberi în aer (PM10). În funcţie de rezultate obţinute în urma controlului se vor lua măsurile legale”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.