Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, vineri, că a fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de construcţie a secţiunii de autostradă Chiribiş – Biharia, parte a Autostrăzii Transilvania. Asocierea PRECON TRANSILVANIA S.R.L. - CITADINA 98 S.A va realiza proiectul în valoare de peste 780 de milioane de lei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am semnat astăzi un nou contract pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de construcţie a secţiunii de autostradă Chiribiş – Biharia, parte a Autostrăzii Transilvania! Semnarea a fost posibilă doar după soluţionarea contestaţiilor de către CNSC”, anunţă, vineri, directorul CNAIR.

Acesta precizează că Asocierea PRECON TRANSILVANIA S.R.L. - CITADINA 98 S.A. are la dispoziţie 6 luni pentru perioada de proiectare, 18 luni pentru execuţie şi 785,215 milioane de lei (fără TVA), asiguraţi prin Programul Transport (PT), pentru finalizarea lucrărilor.

Pe traseul acestei secţiuni de autostradă cu o lungime de 28,55 km vor fi construite inclusiv 7 poduri şi 11 pasaje.

Contractele anterioare pentru construcţia acestei secţiuni de autostradă au fost reziliate de mai multe ori pâna acum, din cauza incapacităţii constructorilor de a finaliza lucrările.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.