Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a anunţat luni că a implementat, în perioada 4 mai – 19 octombrie, proiectul SME Academy, iar obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea unei ocupări sustenabile şi de calitate a forţei de muncă din regiunile Nord Est, Centru si Sud Est, cu o valoare totală de 3,26 milioane lei, 100% finanţare nerambursabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul vizează oferirea unor cursuri integrate de formare profesională pentru 600 de întreprinzători, manageri şi angajaţi ai departamentelor de resurse umane, în vederea adaptării activităţii acestora la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv.

”Principalele rezultatele obtinute în urma implementării proiectului sunt: aproximativ 550 de persoane selectate în vederea participării la programele de formare SME Academy în domenii precum competenţe antreprenoriale, planificare strategică, managementul inovării şi managementul resurselor umane; minim 400 de certificate de absolvire emise de ANC care atestă îmbunătăţirea competenţelor în domeniul antreprenorial a 400 de persoane”, precizează CNIPMMR.

De asemenea, minimum 400 de certificate de absolvire au fost emise de CNIPMMR care atestă îmbunătăţirea competenţelor pentru fiecare din domeniile: planificare strategică sau managementul inovări. Iar minimum 200 de persoane sunt beneficiare a serviciilor personalizate de business coaching.

Cel putin 200 de IMM-uri au fost sprijinite în vederea elaborării unei planificări strategice pe termen lung.

Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Structural European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.