Consiliul Judeţean Cluj anunţă, marţi, că a finalizat procedura de desemnare a câştigătorului contractului de achiziţie publică ”Servicii financiare în legătură cu emiterea şi vânzarea pe piaţa primară de obligaţiuni ale Judeţului Cluj, în valoare de 75.700.000 EUR, prin plasament privat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astfel, în urma evaluării ofertelor depuse de participanţi, a fost declarată câştigătoare Asocierea BT Capital Partners SA – Alpha Bank Romania SA”, anunţă, marţi, CJ Cluj, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, criteriul pe baza căruia a fost atribuit contractul de achiziţie publică a fost ”randamentul total cel mai scăzut”.

Obligaţiunile vor fi emise în plasament privat, sub formă de obligaţiuni dematerializate, fiecare în valoare de 100 euro, listate la Bursa de Valori Bucureşti.

Maturitatea împrumutului e de 10 de ani, cu scadenţă în 2033 şi cu o opţiune de rambursare anticipată în anul 2029. 

Ratingul emisiunii, conform Fitch Ratings, este BBB - outlook stabil, standalone ”A”.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.