Alexandru Marcoci a fost ales preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, unul dintre cei mai mari producători de energie din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a ales în funcţia de preşedinte pe Marcoci Alexandru, începând cu data de 24 iunie 2021, în baza prevederilor Legii societăţilor nr.31/1990, cu modificările şi completările ulterioare", arată un anunţ pe site-ul companiei.

Alexandru Marcoci, absolvent al Colegiului Tehnic din Drobeta Turnu Severin – secţia Matematică Informatică, al studiilor de masterat în Managementul Organizaţiei – Universitatea din Craiova şi masterat în Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – Universitatea Politehnica din Timişoara, a ocupat anterior poziţia de membru în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

Actuala componenţă a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia este: Alexandru Marcoci – preşedinte, şi membrii Vlad Constantin, Petre Mădălin Georgescu, Marian Vasile, Vladimir Tanasiev şi Mădălin-Cornel Eftenoiu.

De asemenea, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a numit doi noi membri în directoratul companiei,  pentru o perioada de 4 luni, începând cu data de 28 iunie 2021, în baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a intreprinderilor publice.

Cei doi noi membri în directoratul companiei sunt Cosmin Ionuţ Mitrica, absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice din Craiova, avocat în cadrul Baroului Dolj, care a ocupat anterior funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, şi Gigel Jianu, absolvent al Universităţii din Petroşani, profilul Exploatări Miniere şi Ingineria Mediului, care a ocupat funcţii succesive de conducere în cadrul EMC Motru şi EMC Roşiuţa, în perioada 1997 – 2021.

Directoratul CE Oltenia este format din cinci membri: Daniel Burlan – preşedinte şi membrii Constantin Bălăşoiu, Lăcrămioara Pintea Diaconu, Cosmin Ionuţ Mitrica şi Gigel Jianu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.