Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează tranzacţia prin care ABC Medicover Holdings B.V. intenţionează să preia Laurus Medical SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care ABC Medicover Holdings B.V. intenţionează să preia Laurus Medical SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Grupul Medicover este un furnizor specializat de servicii de diagnosticare şi asistenţă medicală, concentrându-se pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi India. Medicover activează pe piaţa din România, având o reţea de 28 de clinici în Bucureşti, 28 de cabinete de întreprindere şi patru spitale generale: în Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea şi Craiova. De asemenea, are peste 200 de unităţi medicale partenere.

Laurus Medical SRL este activă pe piaţa serviciilor de spitalizare de zi şi a serviciilor ambulatorii şi este specializată, în principal, în proctologie, flebologie şi gastroenterologie, operand clinici medicale pe teritoriul României.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică, în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează autoritatea de concurenţă.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.