Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care compania platforma Roca, specializată în servicii pentru revitalizarea antreprenoriatului românesc, preia producătorul românesc de cabluri electrice Electroplast.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul lunii iunie, Roca a anunţat că a devenit cel mai mare acţionar al Electroplast.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a informat marţi autoritatea de concurenţă.

Observaţiile pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Platforma Roca este o companie care oferă servicii pentru business-ul şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi recondiţionarea de branduri, prin investiţii în societăţi aflate în dificultate şi asigurarea unui management specializat.

Electroplast este un producător autohton de cabluri electrice din cupru şi aluminiu.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.