Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează operaţiunea prin care oamenii de afaceri Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai, care deţin FAN Courier, vor intra în acţionariatul companiei SLS Cargo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noiembrie, FAN Courier, cel mai mare jucător pe piaţa locală de curierat, a anunţat că îşi consolidează poziţia pe segmentul transporturi integrate şi logistică prin achiziţia companiei SLS Cargo.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al autorităţii de concurenţă, transmis luni.

Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai sunt, în prezent, acţionarii FAN Courier Express, companie cu capital integral românesc, care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa de curierat începând cu anul 1998.

Compania SLS Cargo, controlată de Mihai Cristian Stoica şi Carmen Ioana Morărescu,  activează în domeniul serviciilor de transport şi logistică.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.