Consiliul Concurenţei a anunţat, vineri, că a autorizat tranzacţia prin care Grupul SFS International AG, Elveţia, a preluat Hoffmann SE, Germania, şi subsidiarele acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Grupul SFS International AG, Elveţia, a preluat Hoffmann SE, Germania, şi subsidiarele acesteia”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

Grupul SFS este un jucător global activ în dezvoltarea şi producţia de componente personalizate turnate cu precizie, soluţii şi ansambluri de prindere şi sisteme de prindere mecanice optimizate pentru aplicaţii. În România, Grupul SFS este prezent prin Heco Schrauben S.R.L., care activează în producţia de şuruburi.

Grupul Hoffmann comercializează şi, într-o mică măsură, produce scule standard şi produse complementare, cum ar fi staţii de lucru şi echipamente de depozitare, precum şi echipamente de protecţie personală, în principal către clienţi profesionişti, şi oferă servicii de consiliere şi asistenţă tehnică corespunzătoare.

În România, Grupul Hoffmann este activ prin intermediul subsidiarei sale, Hoffmann Industrial Tools S.R.L., care este activă doar în distribuţia de unelte şi nu are producţie locală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.