Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D a preluat Panebo Gaz. Gaspeco L&D este controlată de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanţator al echipei de fotbal Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal”, arată un comunicat emis vineri de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Gaspeco L&D SA desfăşoară operaţiuni de comercializare Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii, distribuţie GPL vrac, distribuţie GPL Auto, comercializarea de GPL cu ridicata.

Activitatea Panebo Gaz constă în achiziţionarea, îmbutelierea şi distribuţia de GPL prin reţeaua proprie şi prin parteneri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.