Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care se intenţionează schimbarea acţionariatului companiei Complet Electro Serv SA din Voluntari, judeţul Ilfov, care va fi controlată în comun de Dan Ostahie şi Romtronic Computers SRL din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care se intenţionează schimbarea acţionariatului companiei Complet Electro Serv SA din Voluntari, judeţul Ilfov (CES). Tranzacţia constă în mai multe operaţiuni realizate simultan: fuziunea prin absorbţie a două firme asupra cărora CES deţine controlul (Promate Europe SRL din Voluntari, judeţ Ilfov şi, respectiv, Despec Romania SRL din Bucureşti) şi trecerea de la controlul unic deţinut de Dan-Constantin Ostahie, la control în comun deţinut de către Dan-Constantin Ostahie şi Romtronic Computers SRL din Bucureşti", a anunţat autoritatea de concurenţă.

CES este unul dintre producătorii şi distribuitorii de echipamente IT&C, electronice şi electrocasnice din ţară, având în portofoliu atât branduri proprii (Myria si Vortex), cât şi branduri ale unor producători recunoscuţi pe plan internaţional: Promate (accesorii IT&C), Microsoft (software si accesorii IT), Addlink şi Tenda în zona de reţelistică şi routere wireless.

Romtronic este un ofertant de top în domeniul distribuţiei de medii magnetice.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", anunţă autoritatea de concurenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.