Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care distribuitorul de produse farma Alpla Pharmaholding, membră a Grupului Alpla, a preluat producătorul de ambalaje din material plastic rigide Argo Commercial and Industrie Societe Anonyme of Plastics din Grecia (Argo Grecia) şi, implicit, Argo-Rom Plastics (Argo România).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante”, a informat marţi autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Alpla Pharmaholding, membră a Grupului Alpla, este o companie înregistrată în conformitate cu legislaţia din Austria, ce are ca obiect de activitate deţinerea, distribuţia şi comercializarea de produse farma. Grupul Alpla este prezent în România prin companiile Alpla Plastic şi Star East Pet, ce au ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic, respectiv fabricarea altor produse din material plastic.

Argo Grecia desfăşoară activităţi de producţie şi comercializare de ambalaje din material plastic rigide, iar Argo România are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.