Consiliul Concurenţei a anunţat, joi, că a autorizat tranzacţia prin care producătorul de materiale de construcţii Sika Romania preia compania Arcon Membrane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În decembrie 2018, Sika a anunţat că preia Arcon Membrane. 

”În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată un comunicat emis joi de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sika Romania este membră a Grupului Sika, care desfăşoară activităţi în domeniul producerii de materiale de construcţii - producţie de beton, sisteme de hidroizolaţii, sisteme de acoperire, sisteme de pardoseli, sisteme de lipire şi etanşare, retehnologizări etc.

Grupul Sika este prezent în România începând cu anul 2002 şi deţine două unităţi de producţie, în Braşov şi în Cluj, precum şi o reţea naţională de logistică constând în depozite şi forţă de vânzări.

Arcon Membrane activează în domeniul materialelor de hidroizolare din România, având un portofoliu care acoperă, în principal, segmentul membranelor bituminoase de hidroizolare în rulouri. Activitatea Arcon Membrane include şi comercializarea masticurilor bituminoase, primerelor bituminoase, a mortarelor şi adezivilor, respectiv a polistirenului expandat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.