Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, între care şi numirea Ilenei Damian în calitate de membru al directoratului la societatea Generali Romania Asigurare Reasigurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, a aprobat solicitarea S.A.I. Erste Asset Management S.A. de autorizare a modificării autorizaţiei de funcţionare ca urmare a modificării componenţei Consiliului de Supraveghere prin numirea lui Thomas Kraus în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere.

A fost aprobată şi cererea S.A.I. Patria Asset Management SA de autorizare a lui Cojocar Adrian-Ionuţ în calitate de director al societăţii, ca urmare a reînnoirii mandatului acestuia, precum şi cererea de autorizare a lui Răzvan Florin Paşol în calitate de director al societăţii, ca urmare a reînnoirii mandatului acestuia.

A fost totodată aprobată şi solicitarea BT Asset Management SAI S.A. de autorizare a modificărilor intervenite în modul de organizare şi funcţionare a societăţii, ca urmare a modificării componenţei conducerii prin numirea lui Condor Călin Paul în calitate de director al societăţii.

A mai fost aprobat şi prospectul UE pentru creştere privind oferta de vânzare de obligaţiuni convertibile, negarantate emise de Life Is Hard SA Cluj.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.