Românii petrec la mare, în sezonul 2022, vacanţe mai mari de o săptămână, pentru care au închiriat apartamente în regim hotelier, inclusiv cu vouchere de vacanţă, anunţă compania de rezervări apartamente Rezident. Cu rezervări făcute încă de la finalul anului trecut, cu reduceri de early booking, gradul de ocupare este deja de 50%-60% pentru fiecare lună de vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Românii petrec la mare, în sezonul 2022, vacanţe mai mari de o săptămână, pentru care au închiriat apartamente în regim hotelier, inclusiv cu vouchere de vacanţă. Tarifele pentru apartamentele operate de compania Rezident în 2022 sunt nemodificate faţă de sezonul trecut. Cu rezervări făcute încă de la finalul anului trecut, cu reduceri de Early Booking, gradul de ocupare este deja de 50%-60% pentru fiecare lună de vară”, anunţă compania.

În luna mai, vânzările companiei Rezident pentru apartamentele din Eforie Nord au fost cu 300% mai mari faţă de perioada similară a anului trecut, în special pentru şederi îndelungate, de două ori patru săptămâni.

“Cererea foarte mare vine pe fondul eliminării restricţiilor sanitare, pe litoral fiind deschise cluburile, restauratele, dar şi datorită faptului că am menţinut tarifele din 2021 ori am oferit o noapte de cazare gratuită la un pachet de patru, în programul ‘Litoralul pentru toţi’. În plus, temperaturile au fost foarte prietenoase atât pentru relaxare ori lucru remote de la malul mării”, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Şi pentru lunile care urmează, iunie, iulie şi august, cererea este peste aşteptări. Pentru iunie, solicitările sunt deja cu 20% mai mari faţă de iunie 2021 şi se estimează o creştere de 100%.

“Pe fondul acestei creşteri, gradul de ocupare pentru lunile de vară estimăm că va tinde spre 95-100% şi întregul sezon va fi similar celui din 2019”, precizează Alexandra Bogatu.

Între oaspeţii verii 2022, Rezident va avea şi străini, din Ucraina, Polonia, Marea Britanie şi Israel, ori români care îşi iau cu ei în vacanţă animalul de companie, unul dintre apartamente fiind, din acest an, pet friendly. Cel mai des, românii vin în vacanţă pe litoral cu câini de talie mică şi cu pisici.

Oaspeţii constanţi ai Rezident pe timpul verii sunt familiile cu copii, care au posibilitatea să gătească în apartamentele complet utilate şi care au nevoie în vacanţă de confortul de acasă, dar şi grupurile de prieteni, acestea putând să găzduiască între patru şi şase persoane. Sunt situate chiar pe malul mării, iar Rezident oferă şezlongurile gratuit. Cele mai căutate apartamente vara aceasta sunt cele cu vedere la mare.

“Mai mult de 50% din rezervările de până acum sunt directe şi nu prin terţi, agenţii de turism ori platforme de rezervări, care sunt colaboratori de-ai noştri. Observăm o creştere a notorietăţii brandului şi a încrederii turiştilor că le oferim serviciile pe care le promitem şi că îşi doresc să se întoarcă la noi”, mai precizează Alexandra Bogatu.

Înfiinţată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit iniţial cu trei apartamente în centrul Bucureştiului şi s-a extins la 39 în prezent: 27 în Bucureşti, 11 la Eforie Nord şi unul la Predeal, investiţia realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiere pentru perioada dorită de clienţi. Business-ul a fost fondat de Alexandra Bogatu.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.