Ivatherm, companie românească de dermato-cosmetice, estimează la finalul anului vânzări de 20 de milioane de lei, în creştere cu 50% faţă de 2019, în ciuda efectelor pandemiei, după ce în primele cinci luni ale anului vânzările au crescut cu 46%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Ivatherm a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 46% în primele cinci luni ale anului 2020 în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează la finalul anului vânzări de 20 de milioane de lei, în creştere cu 50% faţă de 2019, în ciuda efectelor pandemiei Covid-19.

Compania produce produse de îngrijire a pielii bazate pe apa termală Herculane.

“În contextul actual, există două tendinţe noi în ceea ce priveşte obiceiurile consumatorilor. Anxietatea şi preocuparea crescută faţă de sănătate schimbă felul în care alegem produsele pe care le consumăm. Preferinţele consumatorilor se îndreaptă tot mai mult spre produse sigure de farmacie, testate pentru eficienţă şi siguranţă. Pe de altă parte, există o tendinţă nouă de întoarcere la produse care utilizează resursele locale, aşa cum este şi cazul nostru”, a spus Rucsandra Hurezeanu, fondator şi CEO al Ivatherm.

De mai bine de trei luni, românii se confruntă cu izolarea la domiciliu, diminuarea activităţilor comerciale şi distanţarea socială.

”Pe fondul temerilor legate de criza economică şi socială generată de pandemie, se remarcă un sentiment de empatie, solidaritate şi responsabilitate faţă de brandurile româneşti şi faţă de antreprenori”, precizează compania.

Producătorul a lansat pe piaţă încă de la sfârşitul lunii aprilie primele geluri pentru dezinfectarea mâinilor şi soluţii biocide.

Ivatherm este cea mai mare companie românească de dermato-cosmetice, cu o cotă de 10% pe piaţa cosmeticelor de farmacie şi o prezenţă internaţională în 12 ţări.

”Produsele de îngrijire a pielii Ivatherm sunt concepute împreună cu cercetători francezi şi fabricate după formule originale ce conţin cei mai moderni şi inovatori activi cosmetici. Toate produsele conţin apă termală Herculane cu excelente proprietăţi calmante şi antiiritante pentru piele, demonstrate cu studii clinice de-a lungul celor 15 ani de existenţă a companiei”, spun reprezentanţii companiei.

Cosmeticele Ivatherm sunt prescrise şi recomandate de medicii dermatologi în tratarea afecţiunilor pielii, cum sunt acneea, rozaceea, dermatita atopică, dermatita seboreică, pielea uscată, pielea sensibilă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.