Compania de intermedieri credite bancare AVBS Credit a anunţat, luni, că brokerajul bancar a cunoscut o dezvoltare accelerată în contextul pandemiei, iar, în prima jumătate a anului, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu peste 70% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020 şi cu 65% mai mari decât au fost în primele şase luni ale anului 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"AVBS Credit, companie antreprenorială românească, cu o tradiţie de peste 14 ani în piaţa de credite bancare, declară că în ultimele 6 luni, rata de accesare prin brokerii de credite AVBS a creditelor ipotecare a înregistrat creşteri de piaţă de 130% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pornind de la acest progres al creşterii pieţei de credite, specialiştii din domeniul financiar-bancar au la îndemână oportunităţi de avansare în carieră. Astfel, angajaţii din domeniul bancar care aspiră la o schimbare şi aleg să se reorienteze în carieră, pot opta pentru a-şi continua planul profesional în brokerajul de credite, ca viitoare alegere", arată compania.

Brokerajul bancar sprijină trecerea de la statutul de angajat în sistemul bancar, la cel de antreprenor în brokerajul de credite.

„Brokerajul bancar în cadrul companiei AVBS Credit are ca fundament interesul suprem al clientului în procesul de creditare şi încurajarea spiritului antreprenorial al specialiştilor din sistemul financiar-bancar. Astfel, clienţii obţin soluţii de creditare potrivite lor, iar experţii din banking îşi pot continua cariera alături de AVBS Credit”, mărturiseşte Valentin Anghel, CEO & fondator AVBS Credit.

"Expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat, la cel de antreprenor în sistem de franciză. În acest caz, câştigurile financiare sunt nelimitate, devenind direct proporţionale cu propria implicare. Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat şi implicat total în activitatea sa, poate să câştige chiar şi peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an. În contextul actual al pandemiei de COVID-19, brokerajul bancar a cunoscut o dezvoltare accelerată. Oamenii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite, aşadar, doar în prima jumătate a anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu peste 70% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020 şi cu 65% mai mari decât au fost în primele 6 luni ale anului 2019", arată compania.

Brokerul de credite poate să acceseze o franciză în domeniul brokerajului bancar şi să beneficieze de toate facilităţile puse la dispoziţie de AVBS Credit, alegând să se ocupe de intermedierea creditelor, în contextul în care băncile şi IFN-urile au deja stabilite numeroase parteneriate strategice cu brokerii de credite. Instituţiile financiare investesc în brokerii de credite deoarece brokerajul bancar a devenit recunoscut ca un puternic canal de vânzări alternative, rentabil şi profitabil, pe termen lung. 

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de către antreprenorul Valentin Anghel, care oferă servicii de intermedieri credite bancare personalizate şi 100% gratuite pentru clienţi.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci şi IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienţii care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră a Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite (ARBC).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.