Compania aeriană Eurowings nu va mai opera pe aeroportul din Iaşi începând din 10 iunie, la numai o lună şi jumătate de la introducerea primelor sale zboruri către Dusseldorf şi Sttutgart.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe site-ul companiei aeriene Eurowings, se mai vând bilete doar pentru zborurile programate până pe 10 iunie.

Directorul Aeroportului Iaşi Romeo Vatră a precizat duminică pe pagina sa de Facebook că retragerea Eurowings de la Iaşi s-ar datora gradului de încărcare redus pe cele două rute.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Decizia de a deschide şi închide zboruri aparţine companiei aeriene, în funcţie de planurile de dezvoltare operaţională şi de rentabilitatea rutelor. Eurowings nu va mai efectua zboruri din Iaşi spre Stuttgart şi Dusseldorf din cauza cererii foarte reduse pe aceste rute. Nu ascund faptul că suntem dezamăgiţi de decizie, dar înţelegem raţiunea ei pur economică”, a explicar directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

Potrivit acestuia, din septembrie, alte două companii au anunţat deschiderea de noi curse pe aeroportul Iaşi, respectiv Animawings către Bucureşti cu nouă zboruri pe săptămână şi Fly Lili către Munchen, patru zboruri pe săptămână.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.