Compania Ascendis, liderul pieţei de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării profesionale, a înregistrat în prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 14 milioane lei (3 milioane euro), în creştere cu 27% faţă de primele şase luni din 2016, pe fondul unei cereri mai mari de programe de training şi de teambuilding din partea companiilor, a anunţat miercuri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vânzările de programe de training pentru angajaţii din companii au crescut cu 30% în primul semestru, în timp ce evenimentele de teambuilding, solicitate în special de multinaţionale, au înregistrat o creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Unul dintre obiectivele pe care ni le-am stabilit la începutul anului a fost depăşirea unei cifre de afaceri de 6 milioane de euro în 2017, prag istoric pentru noi. (...) După rezultatele obţinute la jumătatea anului, suntem încrezători ca vom atinge acest prag în 2017”, a declarat directorul general al Ascendis, Andrei Goşu.

În ceea ce priveşte Eucom, compania de cursuri de limbi străine parte din grupul Ascendis, aceasta a înregistrat o cifră de afaceri de 2,1 milioane de lei la jumătatea anului, în creştere cu 12% faţă de acceeaşi perioadă a anului trecut.

Înfiinţată în urmă cu 20 de ani, Ascendis are în prezent linii de business în arii precum training, coaching, consultanţă sau teambuilding.

În 2016, companiile din grupul Ascendis au înregistrat cu o cifră de afaceri cumulată de 23,6 milioane de lei (5,2 milioane de euro). Compania are în prezent o echipă de 67 de consultanţi şi facilitatori şi un portofoliu de peste 400 de clienţi constanţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.