Compania de construcţii Bog’Art finalizează Art City, un proiect rezidenţial de lux în valoare de peste 20 de milioane de euro ce reuneşte 141 de apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare. 90% dintre apartamente sunt deja vândute, anunţă compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bog’Art se află în plin proces de finalizare a proiectului rezidenţial de 19,500 de metri pătraţi Art Ciy, cu o valoare de piaţă de peste 20 de milioane de euro, livrarea locuinţelor către proprietari urmând să fie realizată în următoarele două luni. Art City este un proiect rezidenţial de lux, amplasat în zona de nord a Bucureştiului şi face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană”, anunţă compania.

Proiectul imobiliar reuneşte 141 de apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare. Facilităţile cuprind un spaţiu de joacă şi terasă panoramică la ultimul etaj, cât şi o componentă inedită de artă de dimensiuni mari în spaţiile comune şi lucrări individuale expuse periodic în propria galerie de la parterul clădirii.

Art City se află în zona Petrom City. Până în prezent, 90% din locuinţele care fac parte din Art City au fost deja vândute.

Proiectul rezidenţial vine cu o serie de dotări tehnice de vârf: sisteme smart - home conectate la încălzire prin pardoseală, finisaje precum ceramice Porcelanosa şi sanitare Laufen, tâmplărie customizată din aluminiu. Lobby-ul va avea un spaţiu de galerie proprie care va expune periodic artişti locali şi internaţionali de renume, iar spaţiile comune, inclusiv zonele de lift, vor găzdui de asemenea lucrări de artă.

Art City este primul proiect de dimensiune medie-mare din zona Petrom City, cu un potenţial ridicat de dezvoltare ţinând cont de investiţii planificate în imediata vecinătate, dezvoltări de amploare ce pot contura un cartier de nouă generaţie pentru Bucureşti, spun investitorii.

”Proiectele atent concepute, cu planuri de business temeinice şi strategii de vânzări adecvate, înregistrează rezultate excepţionale, iar Art City este un astfel de exemplu apreciat de piaţă, dovada fiind că aproximativ 90% dintre locuinţe sunt deja vândute cu puţin timp înainte de livrarea proiectului. Segmentul middle-upper market prezintă în continuare numeroase oportunităţi şi vom vedea în viitorul apropiat noi investiţii pe acest segment”, a declarat Viorel Mohorea, manager de vânzări în cadrul SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al Art City.

Bog’Art este una dintre cele mai mari companii din domeniul construcţiilor, integrate să acopere întreaga gamă de servicii de antreprenoriat general, management de proiect şi proiectare, producţie oţel beton şi tâmplărie, investiţii imobiliare şi management de clădiri.

Din portofoliul companiei fac parte clădiri din Bucureşti, precum City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, Globalworth Tower şi Campus, The Bridge, U-Center, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, J8 Office Park, Băneasa Shopping City, ambasada SUA, precum şi renovarea Hilton Athenee Palace şi a Aeroportului Băneasa, printre multe altele.

SVN Romania este unul dintre cele mai mari jucători activi pe piaţa de consultanţă imobiliară din România şi lider al segmentului rezidenţial. Compania are şi trei birouri regionale, în Braşov, Cluj – Napoca şi Covasna şi este consultantul şi agentul a peste 20 proiecte rezidenţiale amplasate în Bucureşti şi în ţară. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 2.000 de  consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.