CreditAmanet, companie ce oferă creditare de tip amanet, raportează o creştere de 58% a cifrei de afaceri la nivel consolidat pentru anul 2021, de 61,8 milioane de lei, iar profitul net obţinut anul trecut a fost de 8,1 milioane de lei, în creştere cu 27% în 2021 faţă de anul anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CreditAmanet raportează o creştere de 58% (aproape 60%) a cifrei de afaceri la nivel consolidat pentru anul 2021 de 61,8 milioane de lei şi ajunge pe primul loc în Bucureşti, în baza analizei cifrei de afaceri raportate de companiile cu obiect de activitate amanet şi schimb valutar, afişate pe website-ul Ministerului de Finanţe pentru anul 2021. Compania se situează, potrivit aceloraşi date, pe locul 2 la nivel naţional – pentru activitatea de amanet şi locul 3 la nivel naţional din punct de vedere al cifrei de afaceri consolidate, în urcare faţă de anul trecut”, anunţă compania.

Compania oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet, comerţ cu bijuterii, bunuri de lux, schimb valutar şi a deschis de curând a 26 – a agenţie, în Sibiu. În anul 2021 compania a inaugurat trei noi agenţii: în Buzău Shopping City, Ploieşti Shopping City şi Bucureşti - Promenada Mall.

“Expansiunea activităţii este o constantă pentru noi, iar rezultatele pe care le-am înregistrat anul trecut confirmă strategia noastră. An de an am întărit echipa şi am clădit o afacere solidă, peformantă, care ajunge în acest an pe primul loc în Capitală şi în top trei naţional”, a declarat Cosmin Popovici, CEO, CreditAmanet.

Profitul net obţinut anul trecut a fost de 8,1 milioane de lei, în creştere cu 27% în 2021 faţă de anul anterior, urmare a expansiunii celor trei linii de afaceri: amanet, schimb valutar, comerţ cu bunuri mobile.

“Compania are o plajă diversificată de bunuri pe care le acceptă ca bunuri colaterale: aur, electronice şi obiecte de lux - ceasuri şi genţi. Ponderea cifrei de afaceri este de 80% pentru obiectele din aur, restul de 20% fiind împărţite între cele două segmente - comerţ cu alte produse şi schimb valutar”,  a completat Cosmin Popovici.

CreditAmanet vinde prin intermediul platformei proprii şi a celor partenere produse precum: bijuterii noi din aur, bijuterii cu diamante, ceasuri şi genţi de lux de la branduri internaţionale, participând activ pe piaţa globală a produselor de lux “pre-owned” care a fost estimată în 2020 la aproape 28 de miliarde de euro, conform unui studiu al companiei Bain & Company. 

CreditAmanet (CA) este o companie de tip holding care include două societăţi: Digital Sale SRL pentru activităţile de creditare pe termen scurt - amanet, servicii de cumpărare şi vânzare de metale preţioase, bijuterii din aur noi, bijuterii cu diamante, electronice şi alte produse de lux, precum şi Eurocredit Exchange SRL pentru activităţile de schimb valutar şi transfer de bani.

Compania a fost înfiinţată în anul 2008 şi operează 26 de agenţii în Bucureşti (9), Ilfov (2), Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu (3), Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău, Ploieşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.