Sphera Franchise Group (simbol bursier SFG), care reuneşte sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat schimbări în conducerea societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Consiliul de Administraţie al SFG a anunţat numirea provizorie a lui Lucian Hoanca în calitate de administrator al societăţii, membru ne-executiv în board, începând cu data de 25 octombrie, până la data la care Adunarea Generală a Acţionarilor va alege un membru în CA.

În plus, Daniel Paliţă a fost numit provizoriu în funcţia de director financiar al societăţii, începând cu 4 octombrie, în contextul renunţării lui Stylianos Bairaktaris la mandatul de membru în cadrul Consiliului de Administraţie de la 25 octombrie, cât şi la mandatul de director executiv financiar începând cu data de 3 octombrie.

Totodată, Konstantinos Mitzalis a renunţat la mandatul de membru independent în cadrul Consiliului de Administraţie, începând cu 16 noiembrie.

”În acest sens, Consiliul de Administraţie al Sphera Franchise Group a decis numirea provizorie a lui Răzvan Lefter în calitate de administrator independent al societăţii, membru în CA, începând cu data de 16 noiembrie, până la data la care Adunarea Generală a Acţionarilor va alege un membru în board.

Sphera Franchise Group are o capitalizare de 938,9 milioane lei.

Compania a înregistrat vânzări de 350 milioane lei în primul semestru al anului, mai mari cu 44,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce profitul perioadei s-a redus cu 31% la 18,75 milioane lei, de la 27,2 milioane lei.

Restaurantele KFC reprezintă mai mult de 77% din vânzările grupului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.