Compania AirConnect va opera din vara viitoare zboruri directe de la aeroportul din Constanţa către Cluj-Napoca, Oradea, Suceava şi Timişoara, a anunţat Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Aceste zboruri devin operaţionale de la sfârşitul lunii iunie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de preăs, că începând cu data de 22 iunie 2023, compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanţa către Cluj-Napoca, Oradea, Suceava şi Timişoara. 
 
Astfel, zborul Constanţa – Suceava este programat în zilele de joi, începând cu 22 iunie 2023, zborul Constanţa – Timişoara, în zilele de joi şi duminică, începând cu tot 22 iunie 2023, Constanţa – Cluj, în zilele de joi şi duminică, tot din 22 iunie 2023, iar Constanţa – Oradea, în zilele de duminică, începând cu 25 iunie 2023.
 
Directorul general Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, Bogdan Artagea, a declarat că aceste zboruri sunt solicitate de către pasageri şi oferă o modalitate de a călători rapid şi la costuri reduse. 
 
“Pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa şi a zonei cu potenţial turistic în care ne aflăm, trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor.  Zborurile programate a fi operate în sezonul de vară 2023 de către noul operator AirConnect sunt solicitate de pasageri şi vin să ofere acestora o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Încrederea pasagerilor se câştigă prin stabilitate şi perseverenţă. Pentru pasagerii care aleg să zboare de pe Aeroportul din Constanţa sunt disponibile opţiuni de transport în comun pe ruta Constanţa - Mihail Kogălniceanu şi retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opţiuni de transport în regim shuttle bus precum şi opţiuni de transport în regim de taxi. Mizăm totodată şi pe sprijinul tour-operatorilor, care prin pachete complete de vacanţă puse la dispoziţia turiştilor, contribuie la creşterea traficului aerian în zona Mării Negre”, a declarat Bogdan Artagea.
 
De asemenea, directorul general AirConnect, Tudor Constantinescu, a precizat că aceste zboruri vor reuşi să aducă turiştii rapid pe litoral. 
 
“AirConnect este o companie aeriană românească înfiinţată din dorinţa de a deservi piaţa regională neexplorată din ţară. Ştim potenţialul litoralului românesc şi ştim cât este de dificil să parcurgi drumul cu maşina sau trenul din Cluj, Oradea, Suceava şi Timişoara către mare. Zborurile introduse de AirConnect către Constanţa vor reuşi să aducă turiştii rapid, confortabil şi în siguranţă pe litoral pentru a începe vacanţa relaxaţi. Suntem convinşi că aceste rute vor avea succes la public şi datorită suportului pe care îl avem din partea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa”, a transmis Tudor Constantinescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.