Comisarul european Phil Hogan, responsabil pentru agricultură şi dezvoltare rurală, se va afla în Bucureşti şi Cluj Napoca, joi şi vineri, el urmând să aibă întâlniri cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, precum şi cu fermieri români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, joi, înaltul oficial european se va întâlni la Bucureşti cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi cu reprezentanţi ai Comisiei pentru afaceri europene şi ai Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală din cadrul Parlamentului României.

De asemenea, comisarul Hogan va avea o întâlnire cu membri ai comunităţii fermierilor din România.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Seria întâlnirilor oficiale va fi urmată de un dialog cu cetăţenii alături de Corina Creţu, comisar european pentru politică regională, vineri, începând cu ora 10.00, la Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca.

Vizita comisarului european pentru Agriculturii are loc într-o perioadă în care România este afectată puternic de virusul pestei porcine africane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.