Utilizatorii care folosesc versiunea gratuită de ChatGPT pot şi ei acum să apeleze la funcţia de voice chat a acestuia, în loc să scrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În septembrie, OpenAI introducea posibilitatea de a comunica vocal cu ChatGPT. Atunci, însă, aceasta era disponibilă doar celor care plăteau 10 dolari pe lună pentru ChatGPT Plus.

Acum, aceeaşi funcţionalitate este implementată pentru toate conturile, inclusiv ale celor care folosesc gratuit chatbot-ul.

Funcţia vocală permite utilizatorilor ca, în loc să pună întrebări în scris, să poarte o conversaţie vorbind direct cu ChatGPT, care, la rândul lui, are voce pentru a răspunde.

Pentru asta, ChatGPT foloseşte un model text-to-speech, care generează o voce ce seamănă cu cea a unui om, pe baza a doar câtorva secunde dintr-un eşantion audio.

OpenAI a lucrat că diverşi actori pentru a produce cinci voci diferite pentru ChatGPT.

Funcţia de voce este acum implementată în aplicaţiile iOS şi Android, urmând să fie disponibilă tuturor utilizatorilor în zilele următoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.