Coletăria.ro, companie specializată în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, a anunţat miercuri că introduce opţiunea de livrare la domiciliu şi creşte numărul de pick-up point-uri în magazinele de service GSM şi de printing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, lansează serviciul de livrare la domiciliu şi creşte numărul de pick-up point-uri din magazinele de service GSM şi de printing. Decizia a fost luată ca răspuns la contextul actual şi sprijină magazinele online să îşi continue activitatea", arată un comunicat al companiei.

Compania a deschis într-o săptămână zece noi puncte pick-up în Baia Mare, Bistriţa Năsăud, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Piteşti şi Timişoara. Începând cu 1 aprilie, livrează colete şi în SUA, la preţuri ce pornesc de la 60 de lei.

"În contextul stării de urgenţă, ca urmare a interdicţiilor de circulaţie impuse de autorităţi, am observat, aşa cum ne aşteptam, o scădere a volumului de colete cu ridicare din punctele pick-up Coletăria.ro, dar, în acelaşi timp, am observat o dublare a numărului de colete livrate la adresă, ceea ce demonstrează că mare parte dintre coletele destinate punctelor pick-up au fost redirecţionate spre livrarea la domiciliu. Astfel, am îmbunătăţit procesele de asistenţă, oferindu-le clienţilor posibilitatea de livrare la domiciliu, în situaţiile în care nu se pot deplasa personal să ridice coletul de la punctul pick-up selectat anterior pe site-ul magazinului online. De asemenea, suntem în contact cu partenerii noştri, cu punctele pick-up, privind programul de funcţionare, numărul de colete în locaţie etc., astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane în acele locaţii şi să fim aliniaţi cu prevederile autorităţilor”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

În doar o săptămână, Coletăria.ro a deschis 10 noi puncte pick-up în magazinele de service GSM şi de printing în Baia Mare, Bistriţa Năsăud, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Piteşti şi Timişoara şi estimează dublarea numărului acestora până la finalul lunii.

"În situaţia actuală, când printre problemele principale ale magazinelor online se numără livrarea comenzilor, ne propunem să fructificăm orice oportunitate de inaugurare a unui nou punct de pick-up, oferindu-le antreprenorilor un sprijin în continuarea dezvoltării afacerilor locale. Practic, vizăm orice magazin fizic care se încadrează în standardele Coletăria.ro privind activitatea de punct pick-up şi al cărui domeniu de activitate nu se regăseşte în restricţiile impuse de către autorităţi”, mai spune Alexandr Jeleascov.

De asemenea, compania anunţă că va continua să îşi desfăşoare şi activitatea la nivel internaţional, în ciuda unor întârzieri inerente în procesul de livrare. Astfel, preia şi livrează toate coletele cu destinaţii în toate cele 27 de ţări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina şi Federaţia Rusă.

Începând cu 1 aprilie, Coletăria.ro acoperă şi Statele Unite ale Americii, unde operează livrări la preţuri începând de la 60 de lei/colet.

Coletăria.ro este expert în expedierea şi livrarea coletelor şi parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est. Compania a intrat pe piaţa din România în urmă cu doi ani şi oferă magazinelor online o soluţie de a transporta colete. Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, ca urmare a colaborării cu peste 28.000 de magazine online şi selleri şi operează peste 4.200 de puncte pick-up în Europa Centrală şi de Est.

Magazinele online îşi pot expedia coletele şi la nivel internaţional, în toate cele 27 de ţări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federaţia Rusă şi SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.